Document

Webfejlesztés

Miért kellene?

hogyan segít a cégén az
online megjelenés?

Egy 21. századi vállalkozás számára rendkívül fontos az online jelenlét! Manapság mindenki ismeri és napi szinten használja az internetetet ezért vállalkozása hírdetésére, ismertetésére, és potenciális ügyfelek megtalálására a tökéletes közeg.

Egy weboldal segítheti önt abban, hogy tájékoztassa ügyfeleit, vagy új szolgáltatásokat kínáljon feléjük, az online megjelenés segítségével a határ a csillagos ég!

Ezen túl egy online platformon a vállalkozása értékeit is bemutathatja, és egy jól kereső optimalizált oldal segítségével hatalmas verseny előnyre tehet szert vetélytársaival szemben, amivel nagyobb elérésre, és több ügyfélre tehet szert.

Melyiket válasszam?

Web alkalmazás vagy oldal?

egy lány a világhálón
Webalkalmazás ideális választás, ha olyan komplex, interaktív funkciókat kíván nyújtani felhasználóinak, melyet egy egyszerű weboldal nem tud biztosítani. Emellett megfelelő megoldás akkor is, ha komplexebb üzleti folyamatokat kíván online lebonyolítani, például online ügyfélkaput, rendeléskezelést, vagy hasonló komplex vállalati rendszereket.

Weboldal kiváló választás, ha elsősorban információkat szeretne megosztani ügyfeleivel, bemutatná vállalatát és az online jelenlétét alakítaná ki. A weboldal egy kevésbé bonyolult projekt számára ideális, amelyet gyorsan létre szeretne hozni és elérhetővé tenni.
Miben tünnek ki?

Miért a mi szolgáltatásunkat válassza?

Kliens

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Rugalmasan kezeljük az igényeiket, és folyamatosan kommunikálunk velük, hogy biztosítsuk, minden projekt szorosan illeszkedik az elvárásaikhoz.

Kliens

Reszponziv megoldások

Reszponzív megoldások segítségével a tartalma és alkalmazása minden felhasználó számára optimális élményt nyújt, ez által növelve a felhasználók által eltöltött időt az oldalán.

Kliens

Szakértelem

Szakértelmünk segítségével, ügyfeleink számára magas színvonalú informatikai megoldásokat nyújtunk. Cégünk csapatában számos tapasztalt és magasan képzett szakember dolgozik, akik rendelkeznek a legfrissebb technológiai ismeretekkel, és tapasztalattal.

Kliens

Egyedi megoldások

Minden ügyfelünk másfajta kihívásokkal néz szembe. Mi pedig egyedi megoldásainkkal segítjük ügyfeleinket, és olyan személyre szabott megoldásokat kínáljunk, amelyek hatékonyan kezelik problémáikat.

Kliens

Kreativitás

Az egyik alappillére cégünknek. Tudjuk, hogy az innovatív gondolkodás hozzájárul a kivételes informatikai megoldások létrehozásához. Csapattagjaink szabadon felfedezik az új lehetőségeket, és egyedülálló megoldásokat hoznak létre a problémájára.

Kliens

Versenyképes árak

Fontos számunkra, hogy együtt fejlődjünk az ügyfeleinkkel, ezért az árainkat ennek megfelelően alakítjuk ki. Annak érdekében, hogy minőségi de mégis megfizethető szolgáltatást nyújtsunk. Hogy minden ügyfelünk számára legyen megoldásunk.

Mi a teendőm?

Mi fog történni a
kapcsolat felvétel után?

Konzultáció

Az első lépés az lesz, hogy részletesen megbeszéljük önnel az igényeit, céljait, és elvárásait. Ezen konzultáció során pontosan megértjük, hogy milyen problémákat szeretne megoldani vagy milyen célokat kíván elérni a projektjével.

1

Tervezés

Ezt követően nekilátunk a projekt részletes tervezésének. Ez alatt értjük a funkcionális és technikai specifikációk leírását, meghatározzuk a projekt lépéseit, határidőit, a sikerhez való kritériumot és az összes apró részletet, melyre szükségünk van, hogy sikerre vigyük a projektet.

2

Fejlesztés

A tervezési szakasz befejeztével, a fejlesztőcsapatunk nekilát az alkalmazás létrehozásának. Ebben a fázisban folyamatos kommunikációban maradunk önnel annak érdekében, hogy valóban azt kapja meg amire szüksége volt, és megfeleljen elvárásaiknak.

3

Változtatás

Természetesen amennyiben előfordul, hogy ön valamin változtatna a projekt során nyitottak vagyunk rá! A szoros együttmüködésünk lényege, hogy 100%-ig elégedett legyen az ön termékével, és mi ezért minden tölünk telhetőt megteszünk!

4

Átadás

A fejlesztés befejeztével, átadjuk azt a önnek. Ez magában foglalja a szükséges dokumentációk átadását, az alkalmazás beüzemelését a kliens rendszerén, és egyéb technikai részleteket. Az átadás után is fenntartjuk a kommunikációt önnel, hogy halhassuk a pozitív visszajelzését és támogatást nyújtsunk!

5
Érdekel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
hogy valóra válthassuk az álmát!

Document