Document

Felület tervezés

Miért szükséges?

Hogyan befolyásolja a kész eredményeket egy
látvány terv?

Egy látványterv segít abban, hogy az elképzelését maga előtt láthassa, sok esetben segít ha egy kész tervre mondhatja, hogy nekem erre van szüksgem, mielőtt belevág a folytatásba.

Természetesen, ha igénybe veszik a webfejlesztési szolgáltatásunkat, a tervezés benne van a csomagban emiatt már nem kell aggódnia! Nekünk az számít, hogy ön elégedett legyen a végeredményével, és vállalkozása exponenciálisan nőhessen!

Melyiket válasszam?

Wireframe vagy látványterv?

dízájner
Egy Wireframe: Akkor lehet hasznos, ha maga elé akarja látni az oldal elrendezését. Hol legyenek a képek, hol jelenjen meg a blog? milyen elrendezésben legyenek a webshop elemei? Egy ilyen terv akár a megkeresést követő pár órában is készen lehet, azért, hogy minnél hamarabb kézhez kaphassa tervét.

És egy látványterv Akkor segíti vállalkozását amennyiben már van egy konkrét elképzelése amelyet szeretne maga előtt látni teljes egészében. Szín palettával, kialakítással, tartalommal együtt, készen arra, hogy jelezzen azért, hogy elkezdjük a fejlesztést önnek.
Miben tünnek ki?

Miért a mi szolgáltatásunkat válassza?

Kliens

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Rugalmasan kezeljük az igényeiket, és folyamatosan kommunikálunk velük, hogy biztosítsuk, minden projekt szorosan illeszkedik az elvárásaikhoz.

Kliens

Reszponziv megoldások

Reszponzív megoldások segítségével a tartalma és alkalmazása minden felhasználó számára optimális élményt nyújt, ez által növelve a felhasználók által eltöltött időt az oldalán.

Kliens

Szakértelem

Szakértelmünk segítségével, ügyfeleink számára magas színvonalú informatikai megoldásokat nyújtunk. Cégünk csapatában számos tapasztalt és magasan képzett szakember dolgozik, akik rendelkeznek a legfrissebb technológiai ismeretekkel, és tapasztalattal.

Kliens

Egyedi megoldások

Minden ügyfelünk másfajta kihívásokkal néz szembe. Mi pedig egyedi megoldásainkkal segítjük ügyfeleinket, és olyan személyre szabott megoldásokat kínáljunk, amelyek hatékonyan kezelik problémáikat.

Kliens

Kreativitás

Az egyik alappillére cégünknek. Tudjuk, hogy az innovatív gondolkodás hozzájárul a kivételes informatikai megoldások létrehozásához. Csapattagjaink szabadon felfedezik az új lehetőségeket, és egyedülálló megoldásokat hoznak létre a problémájára.

Kliens

Versenyképes árak

Fontos számunkra, hogy együtt fejlődjünk az ügyfeleinkkel, ezért az árainkat ennek megfelelően alakítjuk ki. Annak érdekében, hogy minőségi de mégis megfizethető szolgáltatást nyújtsunk. Hogy minden ügyfelünk számára legyen megoldásunk.

Mi a teendőm?

Mi fog történni a
kapcsolat felvétel után?

Konzultáció

Felvesszük önnel a kapcsolatot, majd átbeszéljük az elvárásait, illetve igényeit. Ezt követően elkezdjük megtervezni önnek a látvány tervet.

1

Tervezés

Miután megismertük az elvárásait és az elképzeléseit, elkezdünk dolgozni a felületen ebben a folyamatban is folyamatosan kommunikálunk önnel, annak érdekében, hogy csakis azt kapja, amire szüksége van.

2

Bemutatás

Miután elkészültünk a tervekkel ezeket prezentáljuk önnek, és minden visszajelzését értő fülekkel hallgatunk végig.

3

Változtatások

Amennyiben bármilyen észrevétele volt, mi örömmel változtatunk rajta, a szívügyünk, hogy minőségi szolgáltatásban legyen része, és eredményes legyen az együttmüködésünk.

4

Átadás

Ezen folyamatok végeztével pedig átadjuk önnek a terveket, amelyekkel igény szerint szívesen foglalkozunk továbbiakban is az ön projektjével, ha szeretné megvalósítani az álmát!

5
Érdekel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
hogy valóra válthassuk az álmát!

Document