Document

Karbantartás

Miért szükséges?

Miért foglalkozzak még a karbantartásával is?

Egy weboldalt elég egyszer megírni ugyan, de idővel mind a tartalma, mind a külseje illetve a kereső optimalizálása is elavul, ennek érdekében van szükség annak karban tartására

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mit nyer az által, hogy karban tartja az oldalt? Így képes a vetélytársaival szemben előnyt kovácsolni, az által, hogy mindig a legfrissebb és legoptimálisabb tartalmat jeleníti meg.

A mai világban nem lehet egy helyben maradni, muszáj folyamatos mozgásban maradni vállalkozásának, és ez magában foglalja weboldalának fejlesztését és karbantartását is!

Mit jelent ez?

Mit jelent
karbantartani az oldalam?

dízájner
mi történik karbantartás során? Felmérjük az oldalát és keressük azokat a pontokat, melyeken képesek vagyunk javítani, ezek lehetnek sérülékenységek, Kereső optimalizációs lehetőségek annak érdekében, hogy minnél magasabban legyen a találatok között, vizualitás javítása egy jobb felhasználói élményért, rengeteg lehetőség van a fejlődésre, amelyben mi segíthetünk.

Min fog változtatni, ha ígénybe veszem? nagyobb forgalma lesz az oldalának, első sorban. Továbbá a csökkentjük a támadások kockázatát, javítjuk a betöltési/várakozási időket, esetleges hibákat tüntetünk el, egy teljes egészében javított szoftvert adunk ki a kezünkből.
Miben tünnek ki?

Miért a mi szolgáltatásunkat válassza?

Kliens

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Rugalmasan kezeljük az igényeiket, és folyamatosan kommunikálunk velük, hogy biztosítsuk, minden projekt szorosan illeszkedik az elvárásaikhoz.

Kliens

Reszponziv megoldások

Reszponzív megoldások segítségével a tartalma és alkalmazása minden felhasználó számára optimális élményt nyújt, ez által növelve a felhasználók által eltöltött időt az oldalán.

Kliens

Szakértelem

Szakértelmünk segítségével, ügyfeleink számára magas színvonalú informatikai megoldásokat nyújtunk. Cégünk csapatában számos tapasztalt és magasan képzett szakember dolgozik, akik rendelkeznek a legfrissebb technológiai ismeretekkel, és tapasztalattal.

Kliens

Egyedi megoldások

Minden ügyfelünk másfajta kihívásokkal néz szembe. Mi pedig egyedi megoldásainkkal segítjük ügyfeleinket, és olyan személyre szabott megoldásokat kínáljunk, amelyek hatékonyan kezelik problémáikat.

Kliens

Kreativitás

Az egyik alappillére cégünknek. Tudjuk, hogy az innovatív gondolkodás hozzájárul a kivételes informatikai megoldások létrehozásához. Csapattagjaink szabadon felfedezik az új lehetőségeket, és egyedülálló megoldásokat hoznak létre a problémájára.

Kliens

Versenyképes árak

Fontos számunkra, hogy együtt fejlődjünk az ügyfeleinkkel, ezért az árainkat ennek megfelelően alakítjuk ki. Annak érdekében, hogy minőségi de mégis megfizethető szolgáltatást nyújtsunk. Hogy minden ügyfelünk számára legyen megoldásunk.

Mi a teendőm?

Mi fog történni a
kapcsolat felvétel után?

Konzultáció

Megkeresés után egy megbeszélés keretein belül megismerjük a problémáit, tapasztalatait amelyeket észlelt, és felmérjük az igényeit és célját a projekttel

1

Felmérés

Miután megtörtént az elbeszélgetés, elkezdjük vizsgálni a rendszert belülről, gyengeségeket, hibákat keresve emellett lehetőségeket a javításra.

2

Javítás

Majd Megkezdjük a szükséges fejlesztéseket. Ez magába foglalhatja a weboldal fejlesztését, biztonsági kockázatok javítását, Kereső optimalizálást és a rendszerhibák megoldását.

3

Frissítés

Miután végeztünk a karbantartási folyamatokkal, véglegesítjük az általunk végzett módosításokat, amellyel önnek egy percet sem kell foglalkoznia.

4

Átadás

Miután frissítettük az oldalát és mindent élesítettünk, önnek már "kulcsra készen" adjuk át mellyel önnek már csak annyi dolga van, hogy élvezi a nagyobb forgalmat.

5
Érdekel!

Vegye fel velünk a kapcsolatot,
hogy valóra válthassuk az álmát!

Document